Loading...

5 кроків до безпечного харчування



З початку цього року і станом на 1 серпня 604 людини, з них 447 дітей, постраждали через спалахи кишкових інфекцій. Всього зареєстрували 50 спалахів.
Лише у липні захворіло 137 людей, серед них — 98 дітей. Докладніше
 
 
???? Віруси чи бактерії можуть потрапити в харчові продукти на будь-якій стадії шляху від виробництва до столу, тому кожен учасник процесу, від виробника до споживача, відіграє роль у запобіганні зараженню їжі.
Найчастіше збудники кишкових інфекцій знаходяться в сирій їжі тваринного походження (м’ясо, яйця, непастеризоване молоко, морепродукти), немитих фруктах та овочах.
Найпоширеніші симптоми гострих кишкових інфекцій – слабкість, підвищення температури, біль у животі, блювота і діарея. При перших симптомах звертайтеся до лікаря.
???? Щоб вберегти себе та своїх рідних і близьких від харчових отруєнь, а також ГКІ вживайте лише ті продукти, у якості яких ви впевнені, дотримуйтеся 5 кроків безпечного харчування ????????????
 
 

Популярні новини